Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Програма / Месец за най-малките - Ден на специа ...

Програма:

Месец за най-малките - Ден на специалиста - 04.02

11:00 – 13:00 | Разговор и практика с Кирил Хинков, треньор по двигателна и психологична терапия
(необходимо е предварително записване чрез регистрационната форма тук до 17:00 ч. на 03.02., петък, тъй като капацитетът е ограничен. Може да се включите в активността и на място, ако все още има свободни места.)

Гостува ни сенсей Кирил Хинков, дългогодишен треньор в бойните изкуства карате и джу-джицу. Ще обърнем сериозно внимание на емоционалната и физическа настройката на детето и как те може да бъдат подобрени чрез развиваща гимнастика и дихателна практика. В заниманията участват както деца, така и родители.

Водещ: Кирил Хинков
Кирил Хинков е магистър по Международни икономически отношения от УНСС. Лицензиран кариерен консултант от NBCC. Преподавател по джу-джицу и самоотбрана в Спортен клуб за бойни изкуства и двигателни упражнения “Кьокутен”, лицензиран от българското Министерство на физическото възпитание и спорта.
Подходящо за: Родители и деца
Провеждане: Заниманията се провеждат в затоплена зала, застлана с килим, с фонова класическа музика. За да се включите, ще бъде необходимо да събуете обувките си. За тези от Вас, които биха искали да запишат информацията, която ще получите за здравето на Вашето дете, ще бъдат подсигурени лист и химикалка.

Резервирай

Намери ни

Метростанция

Г. М. Димитров

Автобусна спирка

МГУ Св. Ив. Рилски
№123, 69, 70, 88, 676, 413

СБАЛ по онкология
№88, 280, 294

За повече информация, моля,
обадете се на 02/ 902 00 00

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2015, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Свържете се с нас
Web Design & Development by ICYGEN