Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Програма / Месец за най-малките - Ден на специа ...

Програма:

Месец за най-малките - Ден на специалиста - 18.02

(необходимо е предварително записване чрез регистрационната форма тук до 17:00 ч. на 17.02., петък, тъй като капацитетът е ограничен. Може да се включите в активността и на място, ако все още има свободни места.)

11:00 – 12:30 | Разговор и практика със сенсей Кирил Хинков, треньор развиваща гимнастика

Подходящо за: родители и деца

Резюме: Гостува ни сенсей Кирил Хинков, дългогодишен треньор в бойните изкуства карате и джу-джицу. Ще обърнем сериозно внимание на настройката на детето – емоционална и физическа и как те може да бъдат подобрени чрез развиваща гимнастика и дихателна практика. В заниманията участват деца и родители.

Провеждане: Заниманията се провеждат в затоплена зала застлана с килим, с фонова класическа музика. За да се включите ще бъде необходимо да събуете обувките си.

Ще бъдат подсигурени лист и химикалка, за тези от Вас, които биха искали да запишат информацията, която ще получите за здравето на Вашето дете.

Повече за Кирил Хинков: Кирил Хинков е магистър по Международни икономически отношения от УНСС. Лицензиран кариерен консултант от NBCC. Преподавател по джуджицу и самоотбрана в Спортен клуб за бойни изкуства и двигателни упражнения “Кьокутен”, лицензиран от българското Министерство на физическото възпитание и спорта.

Резервирай

Намери ни

Метростанция

Г. М. Димитров

Автобусна спирка

МГУ Св. Ив. Рилски
№123, 69, 70, 88, 676, 413

СБАЛ по онкология
№88, 280, 294

За повече информация, моля,
обадете се на 02/ 902 00 00

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2015, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Свържете се с нас
Web Design & Development by ICYGEN