Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Ново / Ново: уеб портал My Muzeiko

Ново:

Ново: уеб портал My Muzeiko

Музейко пораства бързо и предстои да навърши цели 2 години! 
За своя втори рожден ден детският научен център Музейко и неговият технологичен партньор VIVACOM подаряват на всички малки откриватели платформата My Muzeiko: уеб портал, чрез който посетителите на музея удължават своето преживяване и извън него.

През последните 2 години Музейко се потруди доста да превърне разговора за наука с българските деца, техните родители и учители в забавно преживяване, което да вдъхновява научните интереси от най-ранна детска възраст. Чрез My Muzeiko посетителите ще могат да пренесат у дома образователното си преживяване в Музейко, както и да задълбочат интереса си в любимите им научни дисциплини.

Какво представлява My Muzeiko?

По време на всяко посещение малките музейковци и техните родители имат възможност да споделят какво им харесва най-много, като сканират гривните си за достъп на мобилни четци, разположени на територията на целия музей. Мобилните четци работят със специално разработено приложение, което отбелязва интереса на посетителите в различните научни зони на Музейко и ги запазва в техните профили в My Muzeiko. Профилите се създават лесно с регистрация в платформата по време и след посещение в Музейко и са добре защитени.

My Muzeiko е разработен от компанията Indeavr и екип на детския научен център с технологичната подкрепа на VIVACOM. Информационното съдържание на платформата се подготвя с подкрепата на БГ Наука и BBC Знание.

 

Намери ни

Метростанция

Г. М. Димитров

Автобусна спирка

МГУ Св. Ив. Рилски
№123, 69, 70, 88, 676, 413

СБАЛ по онкология
№88, 280, 294

За повече информация, моля,
обадете се на 02/ 902 00 00

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2015, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Свържете се с нас
Web Design & Development by ICYGEN