Намери ни
8
Карта
Начало / Програма / Днес в Музейко (08.01.2020 г.) - Спе ...

Програма:

Днес в Музейко (08.01.2020 г.) - Специална програма за децата до 5 г.

Работно време

Музейко работи на времеви интервали от 10:00 до 12:30ч.; от 13:00 до 15:30ч. и от 16:00 до 18:00ч. Билетът е на цена 9 лв. за всички и важи за един времеви интервал. Срещу 1 лв. за всеки билет можете да удължите престоя си за следващия времеви интервал.

Молбата ни е да закупите билетите си онлайн ТУК. Билети се продават и на касите на Музейко, но само ако капацитетът за съответния времеви интервал не е запълнен.


Мерки за безопасност

1. Предпазете себе си и околните като носите предпазна маска.

2. Спазвайте дистанция от минимум 1,5 м.

3. За ваше удобство из Музейко има диспенсъри с дезинфектант.

Тази организация цели да осигури безопасност и комфорт на всички деца и родители. За повече информация вижте ТУК. Благодарим ви за разбирането!

 

Специална програма за децата до 5 г. - петък (08.01.2021 г.)

Време за игра: Пътят на храната

Децата заедно с техните придружители ще имат възможност да проследят пътя на храната. Ще могат чрез ролева игра да бъдат градинари, които да си отгледат пресни зеленчуци, да си купят други необходими продукти от магазина, за да сготвят вкусна гозба по зададени от Музейковците менюта. А защо не и да участват в базар с вкусотииките, които са забъркали?

Подходящо за деца над 2 г.

Дейността ще се проведе от 10:00 до 12:30 ч. и от 13:00 до 15:30 ч.


Забавна демонстрация: Цветен фокус

Ще смесим няколко различни по цвят бои и ще се опитаме да ги върнем обратно на стартова позиция, като ги разделим по цветове само с едно движение. Дали ще ни се получи? Заповядайте да наблюдавате нашата забавна демонстрация, за да се уверим заедно, че това е възможно.

Подходящо за деца над 2 г.

Дейността ще се проведе от 11:30, 11:45, 13:30 и 13:45 ч.

 

Време за игра: Пластилинови герои

Пластилинът е чудесен за мачкане, както и за моделиране на герои, които да ни доближат към зимната забава. Децата заедно с техните придружители ще разполагат с инструменти за моделиране и естесвени материали, които да им помогнат да си направят еленче, зимно дръвче към където въображението на детето ги отведе.

Подходящо за деца над 2 г.

Дейността ще се проведе от 10:00 до 12:30 ч. и от 13:00 до 15:30 ч.

 

А за по-големите: Строежко

Хайде да строим!

Голямата строителна зона в детския научен център посреща деца и любопитни възрастни от 1 до 99 години. С помощта на хиляди строителни блокчета и дъсчици, големи лего кубчета в различни цветове и цветни карти за земя малките конструктори ще издигат своите най-високи кули, най-стабилни къщи, най-дълги писти или невероятни космически кораби, коли, самолети и животни.

Строежко е със специален акцент върху най-малките посетители на Музейко - от 18 месеца до 5 години. Образователните ползи са наистина много - логическо и пространствено мислене, сръчност и чувство за баланс, работа в екип и концентрация, творческо и когнитивно развитие, усъвършенстване на фината моторика.

Отворено през всичките времеви интервали.

 

Музейко си запазва правото на промени в програмата.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN