Намери ни
8
Карта
Начало / Програма / Днес в Музейко (10.01.2020 г.)

Програма:

Днес в Музейко (10.01.2020 г.)

Работно време

Музейко работи на времеви интервали от 10:00 до 12:30ч.; от 13:00 до 15:30ч. и от 16:00 до 18:00ч. Билетът е на цена 9 лв. за всички и важи за един времеви интервал. Срещу 1 лв. за всеки билет можете да удължите престоя си за следващия времеви интервал.

Молбата ни е да закупите билетите си онлайн ТУК. Билети се продават и на касите на Музейко, но само ако капацитетът за съответния времеви интервал не е запълнен.


Мерки за безопасност

1. Предпазете себе си и околните като носите предпазна маска.

2. Спазвайте дистанция от минимум 1,5 м.

3. За ваше удобство из Музейко има диспенсъри с дезинфектант.

Тази организация цели да осигури безопасност и комфорт на всички деца и родители. За повече информация вижте ТУК. Благодарим ви за разбирането!


Програма за неделя (10.01.2021 г.)

Отворена арт зона: Снежинка

В отворената арт зона на Музейко през януари малчуганите ще могат да си направят снежника от подръчни материали, научавайки повече за важността на повторната употреба на материали от ежедневието. Ще могат да отнесат творението си вкъщи и да зарадват близък човек през зимата!

Подходящо за най-малките ни посетители.

Отворено през всичките времеви интервали.


Научни закачки с Музейковците

Елате да разкрием мистериите на науката! Как се топят ледовете? Защо не потъва водолазът? Какво е електричеството? Кратки научни демонстрации увличат деца и възрастни в отговорите на тези въпроси. Докато слушаме и участваме в интерактивните разкази на Музейковците, научаваме за биологията, химията, физиката и метеорологията!

Подходящо за деца над 5 г.

Проверете на бюро Информация за часове на провеждане.


Научните закачки и Отворената арт зона се реализират с помощта на:
Отворена лаборатория: Ефект на Бразилския орех

Защо всички големи ядки и парченца корнфлейкс са отгоре, когато отворим пакет с мюсли, а за последната порция в пакета остават само трохи? А защо, когато изсипем току-що направените пуканки от пакета, всички неизпукани зръна остават на дъното на купата? С въпроси като тези - за това как се движат частиците в една смес, се занимават физиците. Малчуганите ще могат да опитат да разгадаят тази мистерия и сами с този експеримент!

Подходящо за деца над 7 г.

Проверете на бюро Информация за часове на провеждане.

 

Maker Space

Децата ви обичат да карат колело и са много бързи? Някои от пилотите в различни състезания са започнали като тях, карайки колело, и са имали смелостта да управляват едни от най-бързите коли в света. Дали е трудно да се изработи реактивна кола? Елате в Maker space в Музейко, където през януари малчуганите ще могат да си направят количка, която се задвижва с въздуха от балон! А дали ще е по-бърза от звука? Ще разберат сами!

Подходящо за деца над 7 г..

Отворено през всичките времеви интервали.


Строежко

Хайде да строим!

Голямата строителна зона в детския научен център посреща деца и любопитни възрастни от 1 до 99 години. С помощта на хиляди строителни блокчета и дъсчици, големи лего кубчета в различни цветове и цветни карти за земя малките конструктори ще издигат своите най-високи кули, най-стабилни къщи, най-дълги писти или невероятни космически кораби, коли, самолети и животни.

Строежко е със специален акцент върху най-малките посетители на Музейко - от 18 месеца до 5 години. Образователните ползи са наистина много - логическо и пространствено мислене, сръчност и чувство за баланс, работа в екип и концентрация, творческо и когнитивно развитие, усъвършенстване на фината моторика.

Отворено през всичките времеви интервали.

 

Музейко си запазва правото на промени в програмата.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN